Hjem
Kontakt
Styret og verv
NM
VM
Resultater

NM 2014 ble avvikletsom planlagt, bortsett fra 2.omg i K60, hvor et lengre opphold p.g.a. fall gjorde at deltakerne valgte å la kun 1. omg. telle.
Takk til Oddersjaa og Øvrebø for et vellykket arrangement!.
Resultater

NM 2015 i Øverbygd, Troms ble aviklet som planlagt med alle konkurranser på lørdag 11.april. Vi fikk et flott arrangement og Skjærhaugen rekrutteringssenter ble offisielt åpnet  og innviet. Takk til alle som bidro til at dette ble et hyggelig minne!
Resultater
Mer info på facebook: Venner av hopp og kombinert i Målselv

NM 2016 hos Rollag og Veggli IL var en imponerende opplevelse. Det var over dobbelt så mange funksjonærer som deltakere, og arrangøren fortjente det flotte været.Tusen takk til proffe arrangører. Men det var betenkelig at kun 7  deltok på "banketten", som ble en hyggelig kveld med arrangøren. Hvis NM-arrangementet skal få så liten oppslutning og ikke lenger være et sosialt treffsted, er det fare for hele arrangementet og VhN.
Resultater

NM 2017 ble arrangert av Skogn IL. Takk til Jan Skevik og dem han hadde fått med seg i arrangementsstaben, også Hroar Stjernen og Rolf Åge Berg. Rolf Åge var også med  da Stjørdals Blink arrangerte renn i Bjørkbakken. Men det ble bare 6 veteraner og én junior fra Trønderhopp som satte utfor. Takk til arrangøren som stilte med  rundt 30 funksjonærer og fikk til rennet med lite snø.
Resultater